Wat is de Vierdaagse?


De IJzendijkse paardenvierdaagse wordt georganiseerd door Andre en Willy in samenwerking met de recreatie ruiters Zeeuws-Vlaanderen (RRZVL).

Het doel is om vele anderen mensen te laten zien hoe mooi Zeeuws-Vlaanderen is!


Deze paardenvierdaagse IJzendijke is van donderdag 26 mei t/m zondag 29 mei 2022.
 

Een viertal gevarieerde routes, elk met een lengte tussen de 22 en 25 kilometer, leiden de deelnemers langs weides en mooie paden. Ze nodigen uit om ontspannen bezig te zijn met de hobby; een ieder kan rijden in zijn eigen tempo en onderweg wellicht gezellig contacten leggen.

Doordat zelfs particulieren hun privĂ© gebieden openstellen voor dit evenement en nauw wordt overlegd met de boswachterij, kunnen de deelnemers op plaatsen komen die anders uitdrukkelijk verboden zijn voor menners en ruiters.

Dagelijks wordt gestart vanaf een vast Start-/finishterrein, waar ruime gelegenheid voorhanden is ten behoeve van parkeren, alsmede een grote mooie boerenschuur om bijvoorbeeld na de rit nog even bij te kunnen komen.

Onderweg wordt u verrast met verschillende hapjes en drankjes.

               
De laatste dag (zondag) wordt iedereen door Mark van de Vijver verwelkomt op de boerderij en krijgen diegenen die 3of 4 dagen hebben meegereden een aandenken van de Paarden 4 daagse!